Ohjelma

Tämän vuoden teema on sankaruus ja valtapelit. Ohjelma kietoutuu teeman ympärille.

Hitpointin kaikessa ohjelmassa panostetaan aloittelijaystävällisyyteen ja matalaan kokeilukynnykseen. Tule siis rohkeasti testaamaan ja tutustumaan! Myös kokeneille harrastajille löytyy pelattavaa ja haasteita.

Voit tarjota myös omia ohjelmaideoitasi tapahtumaan ohjelmahaun kautta!

Nähdään Tracon Hitpointissa…

0
Day
0
Hour
0
Minute
0
Second

Lauta- ja korttipelit

Lautapelialue tarjoaa Suomen Lautapeliseuran kokoelmista mitä mielenkiintoisimpia lautapelejä pelattavaksi kävijöille. Pelejä on tarjolla lyhyistä taukopeleistä aina parin tunnin mittaisiin peleihin, jos kiinnostavien ohjelmien välissä sattuu olemaan pitkä tauko. Vänkärimme osaavat tarjota juuri kävijöiden tarpeisiin ja pelaajamäärään soveltuvaa peliä. Vänkärit voivat myös osallistua peliin ja antaa opastusta peliin.

Roolipelit ja larpit

Roolipelejä on monenlaisia, mutta suurinta osaa niistä yhdistää yhteisen tarinan luominen ja hahmoihin eläytyminen. Tracon Hitpointin roolipelivalikoimasta löytyy pelattavaa aikaisemmasta kokemuksesta riippumatta. Peliä pyynnöstä-pöydissä pyörii tapahtuman aikana lyhyitä kokeilupelejä, joihin pääsee helposti mukaan kokeilemaan harrastusta. Pidemmistä peleistä kiinnostuneille on tarjolla monenlaisia skenaarioita, joihin voi ilmoittautua mukaan.

Tule itse pitämään pöytä-, live- tai freeform-roolipeliä tapahtumaan ohjelmahaun kautta!

Skenaariokilpailu

Skenaariokilpailu on avoin kaikille roolipelisuunnittelijoille, ja tarjoaa helpon tavan saada oma luovuus laajemmin näytille! Kilpailun skenaariot ovat lyhyitä, tunnin mittaisia matalan osallistumiskynnyksen pelejä, jotka eivät vaadi pelaajilta tai pelinjohtajilta erityisiä pohjatietoja.  Skenaariot arvostelee tuomaristo sekä conin aikana skenaarioita pelaavat pelinjohtajat ja pelaajat. Voittaja julkistetaan conin päättäjäisissä.

Skenaariokilpailun aikataulusta lisää myöhemmin!

Figupelit

Hitpointissa pääsee tutustumaan myös erilaisiin miniatyyri- eli figupeleihin ja yleisesti figuharrastukseen.

Puheohjelma

Auditoriossa järjestetään aihepiiriin liittyvää puheohjelmaa koko tapahtuman ajan. Katso ohjelmakuvaukset ja aikataulu ohjelmakartasta.