Ohjelma

Tämän vuoden teema julkaistaan pian. Ohjelma kietoutuu teeman ympärille.

Hitpointin kaikessa ohjelmassa panostetaan aloittelijaystävällisyyteen ja matalaan kokeilukynnykseen. Tule siis rohkeasti testaamaan ja tutustumaan! Myös kokeneille harrastajille löytyy pelattavaa ja haasteita.

Nähdään Tracon Hitpointissa…

0
Day
0
Hour
0
Minute
0
Second

Lauta- ja korttipelit

Lautapelialue tarjoaa Suomen Lautapeliseuran kokoelmista mitä mielenkiintoisimpia lautapelejä pelattavaksi kävijöille. Pelejä on tarjolla lyhyistä taukopeleistä aina parin tunnin mittaisiin peleihin, jos kiinnostavien ohjelmien välissä sattuu olemaan pitkä tauko. Vänkärimme osaavat tarjota juuri kävijöiden tarpeisiin ja pelaajamäärään soveltuvaa peliä. Vänkärit voivat myös osallistua peliin ja antaa opastusta peliin.

Lue lisää erilliseltä lautapelisivulta.

Roolipelit ja larpit

Roolipelejä on monenlaisia, mutta suurinta osaa niistä yhdistää yhteisen tarinan luominen ja hahmoihin eläytyminen. Tracon Hitpointin roolipelivalikoimasta löytyy pelattavaa aikaisemmasta kokemuksesta riippumatta. Peliä pyynnöstä-pöydissä pyörii tapahtuman aikana lyhyitä kokeilupelejä, joihin pääsee helposti mukaan kokeilemaan harrastusta. Pidemmistä peleistä kiinnostuneille on tarjolla monenlaisia skenaarioita, joihin voi ilmoittautua mukaan.

Lue lisää erilliseltä roolipelisivulta.

Tule itse pitämään pöytä-, live- tai freeform-roolipeliä tapahtumaan! Lähetä ehdotuksesi käynnissä olevaan ohjelmahakuun. Lue lisää hausta nettisivuilta.

Skenaariokilpailu

Skenaariokilpailu on avoin kaikille roolipelisuunnittelijoille, ja tarjoaa helpon tavan saada oma luovuus laajemmin näytille! Kilpailun skenaariot ovat lyhyitä, tunnin mittaisia matalan osallistumiskynnyksen pelejä, jotka eivät vaadi pelaajilta tai pelinjohtajilta erityisiä pohjatietoja.  Skenaariot arvostelee tuomaristo sekä conin aikana skenaarioita pelaavat pelinjohtajat ja pelaajat. Voittaja julkistetaan conin päättäjäisissä.

Suunnitteluaikaa on 27.10. asti, jolloin valmis skenaario tulee palauttaa. Tuomaristo tarjoaa halukkaille myös mahdollisuuden pyytää palautetta ja kommentteja skenaarioluonnoksestaan. Mikäli haluat kommentteja, lähetä skenaarioluonnoksesi meille 30.9. mennessä. Luonnos on tarkoitettu ainoastaan tuomareiden silmille, eikä velvoita lopullisen kilpailutyön jättämiseen.

Lue lisää: Skenaariokilpailun säännöt ja ohjeet

Figupelit

Hitpointissa pääsee tutustumaan myös erilaisiin miniatyyri- eli figupeleihin ja yleisesti figuharrastukseen.

Kuvat: Conikuvat.fi, Ilona Vanhakartano, Mikael Peltomaa (2kpl)

Puheohjelma

Auditoriossa järjestetään aihepiiriin liittyvää puheohjelmaa koko tapahtuman ajan. Katso ohjelmakuvaukset ja aikataulu ohjelmakartasta.

Ostoksia ja yhteistyökumppaneita

Tracon Hitpoint tarjoaa yhteistyökumppaneilleen mahdollisuuden esitellä tapahtumassa toimintaansa ja tuotteitansa. 

Yhdistyspöydät

Yhdistyspöytien ääressä pääsee tutustumaan erilaisiin aihepiiriin liittyviin harrastekerhoihin ja seuroihin, sekä heidän järjestämiin tapahtumiin. Yhdistyspöydiltä voi löytää harrastusseuraa myös tapahtumien väliselle ajalle, ja toisaalta yhdistyspöytä Hitpointissa on myös yhdistykselle itselleen hyvä tilaisuus löytää uutta verta omaan porukkaan!

Myynti- ja käsityöläispöydät

Myyntipöydiltä löydät peli- ja fanituotteita, sekä aihepiiriin liittyviä käsitöitä ja taidetta myös kotiin viemisiksi.