Vapaaehtoishaku

Tracon Hitpointin järjestää Tracon ry:n nimittämä järjestelytoimikunta eli conitea, joka muodostuu kokonaan vapaaehtoisista. Järjestelytoimikunnan lisäksi Tracon Hitpointissa on talkootyöläisiä eli vänkäreitä mm. lipunmyynnissä, narikassa ja infotiskillä sekä kymmeniä luennoitsijoita ja muita ohjelmanjärjestäjiä. Kaikki järjestely tehdään vapaaehtoistoimintana.

Vänkäriksi eli vapaaehtoiseksi?

Vänkärihaku aukeaa Kompassissa heinäkuussa 2024.

Vapaaehtoisia haetaan tapahtumapäiville sekä edeltävälle perjantaille tapahtuman kasaukseen haetaan apukäsiä monipuolisesti eri osa-alueisiin. Kaikki vapaat tehtävät ovat näkyvillä ilmoittautumislomakkeessa. Joihinkin tehtäviin voi olla tarkempia vaatimuksia, kuten hygieniapassi, mutta muuten haku on avoin.

Jokaiselle vänkärille on oma vastaava, joka huolehtii perehdyttämisestä ja työn organisoinnista.

Vänkäreiden etuihin kuuluu ilmainen sisäänpääsy tapahtumaan, green roomin herkut ja työvoimapaita. Työntekijä saa nauttia eduista, jos hän tekee minimissään 4 h vuoron. Koska työ on vapaaehtoista, siitä ei saa rahallista palkkaa. Vänkäröinnistä saa tarvittaessa työtodistuksen.

Ilmoittaudu siis mukaan tekemään Hitpointia! Jos jokin jäi mietityttämään, otathan rohkeasti yhteyttä hitpoint@tracon.fi

Hitpointin vapaaehtoiset tunnistaa nimikyltistä

Hitpointin vapaaehtoiset tunnistaa nimikyltistä