Ohjelmahaku

Hitpointin vuoden 2024 teema on Sankarin valta. Otamme erityisen mielellämme vastaan teemaan sopivaa ohjelmaa, mutta teemanmukaisuus ei ole vaatimus. Teemaa voi käyttää ideoinnin tukena mielekästä ohjelmaideaa tai peliä suunnitellessa.

Tapahtuma keskittyy peliharrastukseen tietokonepelimaailman ulkopuolella, eli kaikenlainen ohjelma roolipeleistä, larpeista, lautapeleistä, figupeleistä ja muusta on erittäin tervetullutta.

Ohjelmahaku aukeaa heinäkuussa.

Hakuohjeet

Lähetä ohjelmaehdotuksesi Kompassissa.

Ohjelmatarjouksia kerätään kolmella lomakkeella.

  • Pöytäroolipelit ovat nimensä mukaisesti pöydän ääressä pelattavia pelejä.
  • Larpit ja Freeform-pelit ovat pelejä, jotka tarvitsevat yleensä hieman enemmän tilaa ja rauhaa.
  • Puhe- ja muu ohjelma -lomakkeella haetaan nimensä mukaisesti kaikenlaista muuta ohjelmaa.

Muusta ohjelmasta poiketen Peliä pyynnöstä roolipelien ja skenaariokisan pelinjohtajat otetaan sisään työvoimana erilaisen työvuorotuksen takia. Jos olet kiinnostunut vetämään tunnin mittaisia roolipelejä omalla materiaalillasi ja/tai skenaariokisan skenuilla, tee työvoimahakemus Kompassiin tehtäväalueella Peliä pyynnöstä, ja kirjoita vapaaseen tekstikenttään haluatko vetää molempia vai vain toista näistä.

Ohjelmaa voi tarjota suomeksi tai englanniksi.

Ohjelmanjärjestäjien edut saa pitämällä yhden puheohjelman tai vetämällä vähintään neljä tuntia roolipeliä tai muuta pelipistettä. Edut ovat viikonloppuranneke ja pääsy Green Roomiin.

Osviittaa siitä, minkälaista ohjelmaa Tracon Hitpointissa on aikaisemmin ollut, saat esimerkiksi edellisten tapahtumien ohjelmakartoista. Ohjelmakartat löytyvät Kompassista. Älä kuitenkaan anna perinteisiä coniohjelmia koskevien käsitysten rajoittaa mielikuvitustasi! Olemme kiinnostuneita kuulemaan myös uusista ohjelmakonsepteista!