Osta liput

Tracon Hitpoint on pääsymaksullinen tapahtuma. Nettilipunmyynti käynnistyy syyskuussa Kompassin lippukaupan kautta. Ostoksille päsee myös ilman Kompassi -tunnuksia. Lippuja myydään myös ovelta tapahtumassa.

Yksi lippu maksaa 12 €. Tapahtumaan on VAIN viikonloppulippuja.

Maksutavat

Netissä liput maksetaan tilauksen yhteydessä PayTrail-maksupalvelun kautta. Maksaminen onnistuu suomalaisilla verkkopankkitunnuksilla sekä Master ja Visa (myös Visa Electron) korteilla.

Ovelta ostettuna maksutapana vain kortti.

Tracon ry pidättää itsellään oikeuden peruuttaa maksamattomat tilaukset ennen tapahtuman alkua. Suosittelemme ennen ostoa lukemaan läpi lippukaupan käyttöehdot sekä rekisteriselosteen.

Peruutukset

Verkkokaupasta ostettujen lippujen peruuttaminen on mahdollista tapahtumaa edeltävään perjantaihin asti. Peruutus tapahtuu lähettämällä sähköposti osoitteeseen liput@tracon.fi

  • Ilmoita sähköpostissa tilausnumero, tilauksen tehneen henkilön nimi ja sähköpostiosoite, josta tilaus tehtiin.
  • Huomioithan, että lipun peruutus peruuttaa koko ostokerran. Et voi siis peruuttaa esimerkiksi yhtä lippua neljän lipun tilauksesta.

Poikkeukset sisäänpääsyissä

  • Alle 7-vuotiaat lapset maksavan vanhemman henkilön seurassa veloituksetta. Huomioithan, että vanhempi henkilö lasketaan tällöin lapsen huoltajaksi ja on vastuussa kyseisestä lapsesta tapahtuman ajan.
  • Pyörätuolia tarvitsevan tai näkövammaisen maksavan kävijän saattaja veloituksetta. Paareja tai sairaalasänkyä tarvitsevan maksavan kävijän kaksi saattajaa tai kuulovammaisen kaksi tulkkia veloituksetta. Ota yhteyttä lipunmyyntivastaaviin esteettömän kulun ja kulkujärjestelyiden varmistamiseksi tai mikäli tarvitset avustajaa muista syistä.
  • Avustaja veloituksetta, mikäli avustettavalla henkilöllä on EU:n vammaiskortti A-merkinnällä.
  • Cosplay- ja AMV-kilpailijoiden lippueduista tiedotetaan erikseen kilpailuun ilmoittautumisen yhteydessä.
  • Kutsuvieraat, vapaaehtoistyövoima ja ohjelmanjärjestäjät veloituksetta.
  • Myyjät ja muut yhteistyökumppanit sopimuksen mukaan.
  • Akkreditoituneet median edustajat veloituksetta. Akkreditointiasioissa ota yhteyttä hitpoint@tracon.fi ja mainitse viestisi otsikossa “Media-akkreditointi: [edustamasi taho]“.

Kysymyksiä?

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä lipunmyyntiimme osoitteessa liput@tracon.fi. Kerro sähköpostissasi tilausnumero, tilauksen tehneen henkilön nimi sekä sähköpostiosoite, jotta tilanteen selvittäminen nopeutuu.