Lisätietoa tapahtumasta

Perinteiseen pöytäpelaamiseen keskittyvä Tracon Hitpoint järjestetään Tampereella Tredun Sammonkadun toimipisteellä, Kalevan Prisman liepeillä.

Aukioloajat

  • la klo 10:00–23:30 (lipunmyynti sulkeutuu 20:00)
  • su klo 10:00–17:00 (lipunmyynti sulkeutuu 16:00)

Tracon Hitpoint tarjoaa yleisölleen lauta-, kortti-, rooli-, ja miniatyyripelejä sekä muuta aiheeseen liittyvää ohjelmaa. Paikalle odotetaan kävijöitä ensikertalaisista pelaajista aina kokeneisiin konkareihin saakka.

Tapahtuma on oiva tilaisuus viettää aikaa pelaillen rennosti tai tosissaan, ja tutustua erilaisiin peleihin ja muihin samanhenkisiin harrastajiin. Hitpoint on myös nuorille turvallinen paikka viettää aikaa kavereiden kanssa, sekä löytää uusia harrastuksia ja pelikavereita.

Pääsymaksu ja narikka

Lipun hinta tarkentuu myöhemmin. Hinta kattaa koko tapahtuman ajan voimassa olevan rannekkeen. Tapahtuman infopisteellä on vaatesäilytysnarikka, joka kuuluu sisäänpääsylipun hintaan.

Lippuja on saatavilla verkkokaupastamme tai tapahtuman pääovelta. Nettilipunmyynti alkaa syyskuussa Kompassissa.

Sijainti ja saapuminen

Tapahtumapaikka Tampereen seudun ammattiopiston eli Tredun Sammonkadun toimipiste. Se sijaitsee osoitteessa Sammonkatu 45, Tampere

Julkinen liikenne

Tapahtumapaikka on n. kolmen kilometrin päässä rautatie- ja linja-autoasemilta, mutta välillä kulkee useita joukkoliikenteen linjoja. Rautatieasemalta tapahtumapaikalle pääsee kätevimmin raitiovaunulla nro 3 (Hervanta) pysäkiltä Rautatieasema.

Linja-autolinjoista mm. 7 (Linnainmaa), 9 (Hervanta), 19 (Hervanta) ja 40 (Pikonlinna) kulkevat läheltä tapahtumapaikkaa. Linja-autoasemalta tapahtumapaikalle pääsee kätevimmin edellä mainituilla linja-autoilla. Tarkastathan voimassaolevan bussiaikataulun reittioppaasta: reittiopas.tampere.fi/.

Lähimmät ratikkapysäkit: Kalevanrinne B (400 m) ja Hakametsä B (550 m)

Lähimmät bussipysäkit: Jäähalli (450m), Sarvijaakonkatu/Sammonkatu (500 m) ja Hakametsä D (550 m)

Pysäköinti

Tapahtumapaikalla ja sen lähistöllä on pysäköintitilaa, joista osa on myös ilmaista. Koulun ympäristössä sijaitsevat paikat ovat pääsääntöisesti 4 h, ja Prisman pihalla 2 h kiekkopaikkoja. Osa Hakametsän jäähallin paikoista on ilmaisia.

Sammonkadun liikenne- ja pysäköintijärjestelyt vaihtelevat syksyn mittaan raitiotietyömaan vuoksi, joten tarkastathan kadunvarrelle pysäköidessäsi tilanteen tapahtumapäivänä! 

Koulun ns. sisäpihan pysäköintipaikat on varattu tapahtuman järjestäjille ja invapaikoiksi, ja niihin ei saa muutoin pysäköidä!

Ruokailu

Tapahtumapaikalta evästä saa Tracon Cafesta ja Villit vohvelit -kioskista. Molempia pitävät Tredun opiskeljat, ja tuotot menevät kokonaisuudessaan heidän hyväkseen!

  • Villit vohvelit tarjoaa herkulliset ja maukkaat vohvelit niin isoille kuin pienillekin herkkusuille la klo 10–15 ja su klo 10–15.
  • Tracon Cafe palvelee la klo 10–21 ja su klo 10–16. Kioskista saa kahvin ja teen lisäksi virvokkeita sekä suolaista ja makeaa purtavaa.

Lisäksi ruokaa saa lähimaastosta ainakin seuraavista paikoista:

  • Kauppakeskus Kale (350 m, Jäähallinraitti 3): K-Supermarket, Subway, Pancho Villa
  • Kotipizza Sammonkatu (300 m, Sammonkatu 66)
  • McDonald’s Tampere Jäähovi (650 m, Sammon Valtatie 2)
  • Public House Huurre (800 m, Sammonkatu 46)
  • S-Market Kaleva Tampere (500 m, Sammonkatu 60)
  • Kalevan Prisma (750 m, Sammonkatu 75), jonka yhteydessä on myös mm. Pizza Buffa & Presso Kaleva, Hesburger Kaleva ja Golden Unicorn 

Majoitus

Tapahtuma ei tarjoa majoitusta, eikä tapahtumapaikalla saa yöpyä!

Tampereen keskustan hotellit ja muut majoituspalvelut ovat bussiyhteyksien varrella tapahtumapaikasta. Autamme mielellämme, mikäli majoituksen etsimiseen liittyen on jotain kysyttävää! 


Nuorisotoiminta

Tracon Hitpointiin saapuu erilaisia nuorisotoimijoita, jotka kehittävät ja ylläpitävät monipuolista pelikulttuuria Tampereen seudulla. Heidät löydät tapahtumasta esittelemästä omaa toimintaansa, josta ensimakua alla.

Roolipelaten kohti työelämää -hanke, Silta-Valmennusyhdistys ry

Oletko 18-29-vuotias tamperelainen nuori, kuka etsii yhä paikkaansa koulun tai töiden suhteen? Kiinnostaisiko sinua lähteä tutkimaan näihin asioihin vastauksia roolipelaamisen avulla?

Roolipelaten kohti työelämää -hanke tarjoaa kerran viikossa toteutettavaa matalan kynnyksen toimintaa, jossa pääset tutustumaan roolipeliharrastukseen sekä omiin vahvuuksiisi työ- ja opiskelukuvioita ajatellen. Hankkeen työntekijät ja osallistujat esittelevät toimintaansa yhdistyspöytänsä ääressä. Tule kokeilemaan kuinka sinun käy Kelan tukiviidakossa pajalaisten suunnittelemassa leikkimielisessä lautapelissä – luvassa palkintoja!

Instagram: @roolipelatenkohtityoelamaa
“Aina on Silta.”
http://www.siltavalmennus.fi/

Pelifarmi

Pelifarmi on Tampereen Kaupungin digitaalisen-ja pelinuorisotyön yksikkö. Meillä on kaksi pelinuorisotilaa Tampereella, Lielahdessa ja Rantaperkiössä ja ylläpidämme myös Nuorten Tampere-discord-serveriä. Meillä pelaillaan kaikkea mahdollista e-sportsista ajosimulaattoreiden kautta roolipeleihin.

Olemme Tracon Hitpointissa esittelemässä roolipeliryhmässä tekemäämme roolipeliä. Otamme mukaan myös ajosimulaattorin, jolla voi ajella Forza Horizon 5!

Instagram: @pelifarmi
http://www.pelifarmi.fi