Lähde yhteistyökumppaniksi

Kiinnostaako paikka Tracon Hitpointissa? Näytteilleasettajana tavoitat suoraan kohderyhmäsi asiakkaat tapahtumassa ja olet osana ennakkomarkkinointia. Vahvista näkyvyyttäsi suomalaisessa peliskenessä varaamalla paikkasi.

Tracon Hitpoint tarjoaa yleisölleen lauta-, kortti-, rooli-, ja miniatyyripelejä sekä muuta aiheeseen liittyvää ohjelmaa. Paikalle odotetaan kävijöitä ensikertalaisista pelaajista aina kokeneisiin konkareihin saakka. Tapahtuma on oiva tilaisuus viettää aikaa pelaillen rennosti tai tosissaan, ja tutustua erilaisiin peleihin ja samanhenkisiin harrastajiin. Hitpoint on myös nuorille turvallinen paikka viettää aikaa kavereiden kanssa sekä löytää uusia harrastuksia ja pelikavereita.

Tracon Hitpoint rahoitetaan lippu-, sponsori- ja avustustu­loilla, ja se tehdään täysin vapaaehtoisvoimin. Tapahtuma ei tavoittele voittoa eikä se maksa tekijöil­leen palkkaa tai osinkoa, vaan mahdollinen ylijäämä käytetään seuraavan tapahtuman järjestämiseen.

Kiinnostuitko sponsoroinnista? Ota yhteyttä hitpoint@tracon.fi.

Sponsoriksi?

Olet lämpimästi tervetullut Tracon Hitpointin spon­soriksi! Tarjoamme mainospaikkamahdollisuuksia sekä kolmenlaisia sponsoripaketteja: yrityssponsoripakettia, artesaanipakettia ja yhdistyspakettia.

Myyntitilat sijaitsevat Tredun Sammonkadon toimipisteen aulatiloissa lähellä pääovea ja lauta- ja roolipelialueita. Alue on avoinna koko tapahtuman ajan.

Paketit eivät sisällä sisäänpääsyä tapahtumaan, mutta rannekkeet voidaan etukäteen sovittaessa laskuttaa sponsoripaketin yhteydessä. Hinta sisältää tarvittavan määrä tuoleja, esimerkiksi 1-2 tuolia pöytää kohden. Huomioithan, että myyjä on itse vastuussa vakuutuksistaan, tuotteistaan, työntekijöidensä palkanmaksusta, verotuksesta ja muista luvista, joita tuotteiden myyntiin tarvitaan.

Lue lisää sponsoripaketeista

Yrityssponsoripaketti (alk. 100 €)

Sis. pöytä (200x65cm) myyntialueella, maininta verkkosivuilla ja ohjelmalehtisessä.

  • Perusmyyntipaikka (4 m2): 100 € 
  • Isompi myyntipaikka (yli 4 m2) 30 €/m2 

Lisäpöydät 40 €/kpl (sis. alv 0%)

Alueelle voi tuoda omia pöytiä, telineitä ja rakennelmia, joista ei veloiteta erikseen. Kaikkien rakennelmien on oltava turvallisia. Seiniin ei saa kiinnittää mitään. Kaikkien varastojen on mahduttava ostetun myyntitilan sisälle. Varaa siis riittävästi tilaa sekä myyjille että varastoille.

Perusmyyntipaikka on 2×2 m neliö. Isompien myyntitilojen muoto voi vaihdella. Myyntitilan on suositeltavaa olla syvyydeltään vähintään 2,5 m, jotta tilaa on riittävästi pöydille, myyjille ja laatikoille. Syvyyden on oltava kuitenkin vähintään 2 m.

Artesaanipaketti 70 € (sis. alv 0%)

Sis. pöytä (200×65 cm) myyntialueella, maininta verkkosivuilla ja ohjelmalehtisessä.

Artesaanipöydät on tarkoitettu pääasiassa pienille käsityöläismyyjille, joille tavallisen myyntipöydän hinta on liian korkea. Lisäksi artesaanipöydillä myytävien tuotteiden on tavalla tai toisella oltava itse käsintehtyjä.

Artesaanipakettiin kuuluu yksi pöytä. Lisätilaa tarvitseville suositellaan yrityssponsoripakettia. Pöytien eteen tai sivuille ei saa tuoda hyllyköitä tai telineitä. Kaikkien ylimääräisten tavaroiden, esim. naulakko omille tavaroille, tulee mahtua pöydän taakse.

Yhdistyspaketti (hinta sovitaan erikseen)

Hinta ja sisältö sovitaan erikseen.

Yhdistyspaketti on suunnattu voittoa tavoittelemattomille ja Tracon Hitpointin kohderyhmään sopiville yhdistyksille. Paketti sisältää yleensä pöytäpaikan, mutta vaihtoehdoista voidaan sopia erikseen.  

Mainokset

Mainostilaa voi ostaa, vaikka yrityksenne ei tulisi paikalle tapahtumaan. Tarjoamme mainospaikkoja ensisijaisesti ohjelmalehteen ja nettisivuillemme. Mikäli olet kiinnostunut muunlaisesta mainonnasta (jaettavat printtimainokset, flyerit yms.), kysy näistä erikseen!

Mainos ohjelmalehtiseen 50 €

Pieni mainos (logo ja n. 3 riviä tekstiä). Ohjelmalehtinen on tehokas mainospaikka, sillä lähes jokainen kävijä selaa sen lävitse. Monet säilyttävät sen myös muistona tapahtumasta. Hitpointin ohjelmalehtinen on pieni eli tilaa on rajallisesti!

Web-mainos 50 €

Web-mainoksia näytetään Tracon Hitpointin hitpoint.tracon.fi -etusivulla koko tapahtumavuoden ajan. Mainosbannerin tulee olla tarkalleen 196px leveä ja 60-200px korkea.

Aineiston toimitus

Hinnat eivät sisällä mainosten tuotantoa, mutta tuotantoyhteistyöstä voidaan neuvotella. Valmiit aineistot tulee toimittaa sähköpostitse osoitteeseen hitpoint@tracon.fiPyydä lisäohjeita, jos mainosaineistosi on kooltaan yli 8 MB. Mikäli et ole saanut varausvahvistusta kahteen viikkoon ilmoittautumisen jälkeen, otathan yhteyttä sähköpostitse.

Kiinnostuitko sponsoripaketeista tai mainospaikoista? Laita rohkeasti viestiä osoitteeseen hitpoint@tracon.fi.